600 de polițiști de frontieră maramureșeni vor desfășura acțiuni de control la frontiera de stat

În perioada 12-15 august a.c., Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației şi-a adaptat misiunile în scopul fluidizării traficului în punctele de trecere a frontierei, precum şi pentru întărirea dispozitivului de supraveghere şi control la frontiera de stat, anunță instituția.

Polițiștii de frontieră maramureșeni acționează alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne din județ, în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţa publică în zona de competenţă. Astfel, în această perioadă, aproximativ 600 poliţişti de frontieră maramureșeni vor desfăşura activităţi de supraveghere şi control la frontiera de stat, precum şi pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii transfrontaliere.

Pentru fluidizarea traficului, poliţiştii de frontieră menţin permanent legătura cu autorităţile de frontieră ucrainene, astfel încât controlul să se desfăşoare în condiţii de normalitate.

Recomandăm consultarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe pagina de internet a instituţiei, care prezintă o medie a timpului de aşteptare în punctele de trecere a frontierei.

Pentru informații suplimentare, privind punctele de trecere a frontierei, despre călătoria în străinătate sau pentru sesizări privind diferite aspecte din sfera de competență a Poliției de Frontieră, cetățenii pot suna la numărul de telefon 021.9590, care funcționează în regim permanent.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!