Baia Mare: Doi sârbi au vrut să amaneteze bijuterii care nu erau din aur. Polițiștii i-au reținut pe cei doi tineri pentru tentativă de înșelăciune

Incidentul s-a petrecut ieri, 9 februarie, în jurul orei 16.00, la un magazin de profil. După ce bijuteriile (lanțuri) au fost verificate și s-a dovedit că nu sunt din aur, pe fir au intrat polițiștii băimăreni.

”Polițiștii băimăreni au fost sesizați de către dispecerul unei firme de pază al unui amanet din municipiu, cu privire la faptul că a avut loc o înșelăciune. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că doi cetățeni sârbi de 20 respectiv 26 de ani, au încercat să comită o înșelăciune prin vânzarea unor bijuterii, în sistem de amanet, prezentate ca fiind din aur, însă după verificarea acestora s-a stabilit că bijuteriile nu sunt din aur. Persoanele au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Baia Mare în vederea continuării cercetărilor, ulterior fiind reținute pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la înșelăciune.

Cercetările continuă sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!