Bogdănel Gavra, consilier local: Un mic gest de apreciere pentru seniorii noștri

În ședința Consiliului Local Baia Mare, care s-a desfășurat vineri, 16 septembrie 2022, consilierul local Bogdănel Gavra a reușit să ridice suma acordată pentru perechile care au serbat sau serbează Nunta de AUR 2022.

Inițial, propunerea primarului Cătălin Cherecheș a fost de 600 de lei, creșterea fiind de 100 de lei. Bogdănel Gavra a ridicat suma.

Bogdănel Gavra, consilier local: ”În cadrul Comisiei Juridice, am văzut că propunerea executivului a fost de a mări suma de la 500 la 600 lei. În acest context, am propus și a fost aprobat în unanimitate ( mulțumesc tuturor colegilor din comisie) ca acest premiu să fie de 1.000 lei. La începutul ședinței de Consiliu Local, executivul a venit cu un nou amendament prin care premiul să fie de 1500 lei. După mai multe discuții s-a convenit asupra formulării comune a 2 amendamente (eu, dl Lupșa și dl primar) astfel încât, premiul de fidelitate să fie de 2.000 de lei, iar tichetele valorice care se acordă cu ocazia zilei persoanelor vârstnice să fie de 150 lei. Toate aceste modificări au vizat hotărârea de Consiliu Local 517/2015 pe care am realizat-o împreună cu colegii mei din Serviciul Public Asistență Socială de atunci, DAS de astăzi. În viitorul apropiat urmează să creionez și alte tipuri de regulamente menite să aducă sentimentul de protecție, din partea autorității locale, seniorilor și altor categorii sociale defavorizate astfel încât, suportabilitatea facturilor în sezonul rece să fie cât mai ușoară. Baia Mare are un viitor!”

Este dureros când nu este nimeni care să aibă grijă de tine. Și mai dureros e dacă nu ai de cine să ai grijă, tu! (Stanislav Ezh)

Detalii pe acest subiect, in LIVE

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!