Ion Sorin Timiș, primar Borșa: ”Tot mai mulți locuitori ai orașului au ales și aleg să se imunizeze, din respect pentru borșeni”

Borșenii, dar și persoanele care domiciliază în localitățile limitrofe se pot imuniza împotriva SARS-CoV-2, la Centrul de vaccinare care se găsește în incinta Spitalului de Recuperare Borșa.

Primarul Ion Sorin Timiș încurajează populația să se imunizeze pentru a opri astfel răspândirea infectării cu COVID-19. Tot mai mulți locuitori ai orașului au ales și aleg să se imunizeze, din respect pentru borșeni, punctează edilul într-o postare făcută pe pagina sa, de Facebook.

Ion Sorin Timiș, primar Borșa: ”În urmă cu mai bine de un an, pe 8 Februarie 2020, primeam din Italia vestea că primul român confirmat cu boala COVID-19 este borșean. A urmat vestea răvășitoare că primul deces al unui roman provocat de SARS COV-2 este tot un borșean. Am trecut, împreună cu o echipă de oameni extraordinari, prin nopți nedormite, zile lungi de muncă pentru asigurarea confortului celor care au ales să vină acasă din străinătate, o perioadă grea, dar care ne-a unit ca și comunitate, deși mulți nu credeau că vom reuși.

Am demarat Campania pentru vaccinare împotriva COVID-19 și, la fel ca și mine, tot mai mulți locuitori ai orașului au ales și aleg să se imunizeze, din respect pentru borșeni. Duminică, 6 iunie 2021, am ajuns la performanța notabilă de a avea un singur caz de persoană infectată, o incidență de 0,03 la mia de locuitori.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!