Meteo: Va ploua slab, iar la munte vor fi precipitații mixte. Maxima zilei va atinge 6 grade C

Vremea va fi caldă pentru această perioadă în județ. Cerul va fi temporar noros. Local îndeosebi în cursul zilei, va ploua slab. La munte, vor fi precipitații mixte, a anunțat astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări în zona montană înaltă unde va spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 6 grade C, iar cele minime între 0 si 3 grade C. Izolat se va semnala ceață.

Vremea a fost închisă. Pe arii extinse, în cursul zilei, au căzut precipitații mixte. În zona montană înaltă a nins. Cantitatea maximă de apă înregistrată a fost de 9.2 l/mp la Cavnic. Vântul a suflat în general slab. Temperaturile maximeau fost de 3 grade la Ocna Șugatag, Sighetu Marmației, Tgârgu Lăpuș și 4 grade la Baia Mare. În zona montană înaltă și izolat în zonele joase s-a semnalat ceață. Cel mai rece a fost noaptea trecută și în această dimineață la stația meteo Iezer -3 grade, Cavnic și Târgu Lăpuș -2 grade, 0 grade în Baia Mare și la Ocna Șugatag. Stratul de zăpadă măsura până la 41 cm la stația meteo Iezer, 4 cm la Târgu Lăpuș, 3 cm la Ocna Șugatag, 2 cm la Sighetu Marmației.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!