Se fac înscrieri pentru susținerea examenului Cambridge. Dosarele se depun la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” din Baia Mare

Elevii de liceu din Maramureș, care doresc să obțină un certificat de limba engleză, se pot înscrie pentru B1 (PET), B2 (First) și C1 (Advanced).

Organizate de British Council în parteneriat cu Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” din Baia Mare, aceste examene de certificare a competențelor lingvistice internaționale vor avea loc în data de 29 mai.

Înscrierile se pot face începând de astăzi, 7 aprilie și până în data 13 aprilie 2021, inclusiv, la secretariatul Colegiului Național ”Gheorghe Șincai”.

Elevii care doresc să se înscrie vor avea nevoie de următoarele documente:

– Copie a actului de identitate (carte de identitate sau certificat de naștere)
– Formularul Termeni și condiții pentru susținerea examenelor Cambridge Assessment English; acesta trebuie semnat și de un părinte pentru candidații care nu au împlinit 18 ani). (se poate obține de la secretariat)

Taxa de examen este de 520 lei pentru B1 Preliminary, 695 lei pentru B2 First și de 710 lei pentru C1 Advanced.

Candidații la C1 Advanced care studiază în clase cu profil bilingv sau intensiv beneficiază de o reducere de 10%, iar taxa pentru aceștia este de 639 lei cu precizarea că este necesară o adeverință de la școala de proveniență care să ateste că elevul este înscris într-o clasă cu profil bilingv sau intensiv.

British Council organizează aceste examene în Baia Mare încă din anul 2012, aducând și acestor examene prestigiul de care această organizație se bucură la nivel mondial. Examenele sunt recunoscute de marea majoritate a universităților din Europa și rezultatele au caracter permanent.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!