Se lucrează pe Secția de Oncologie și Chirurgie, din cadrul SJU Baia Mare - Ziarul de Maramures

Se lucrează pe Secția de Oncologie și Chirurgie, din cadrul SJU Baia Mare

În luna iulie au fost demarate lucrările de execuție a proiectului de instalare a unui sistem de detectare a concentrației de oxigen, precum și modernizarea infrastructurii electrice și de fluide medicale în cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, transmite administrația județeană.

Lucrările sunt executate treptat, având în vedere că activitatea spitalului nu poate fi întreruptă și trebuie să se desfășoare în parametri normali. Pe secțiile pediatrie, neurologie, ortopedie, lucrările sunt finalizate în proporție de 95%.

Săptămâna trecută s-a lucrat pe secția de obstetrică-ginecologie, reumatologie, endocrinologie și chirurgie vasculară, iar săptămâna aceasta, lucrările vor continua pe secția de chirurgie și oncologie.

”Îmi cer scuze pacienților, cadrelor medicale și întregului personal auxiliar pentru deranjul cauzat prin realizarea acestor lucrări și fac apel la răbdarea și înțelegerea lor. Acest proiect este foarte important atât pentru siguranța pacienților, a personalului medical, cât și pentru îmbunătățirea infrastructurii de alimentare cu energie electrică și fluide medicale existentă în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare”, a precizat Ionel Bogdan, președintele administrației județene.

Valoarea totală a proiectului este de 10 milioane lei, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!