Trei bărbați sunt acuzați de pescuit ilegal. Aceștia au fost surprinși la o baltă din Remetea Chioarului - Ziarul de Maramures

Trei bărbați sunt acuzați de pescuit ilegal. Aceștia au fost surprinși la o baltă din Remetea Chioarului

Polițiștii din Șomcuta Mare au fost solicitați să intervină la o baltă de pescuit de pe raza localității Remetea Chioarului, unde mai multe persoane pescuiesc ilegal.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat trei bărbați cu vârste de 23, 53 și 61 de ani din Vălenii Șomcutei, Finteușu Mare și Remetea Chioarului.

De asemenea, la fața locului, pe malul lacului, au fost identificate o plasă mono filament, o undiță cu blinker și 10 pești din specia caras.

Bunurile identificate susceptibile că ar fi fost folosite la activitatea ilegală au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar cei zece pești au fost eliberați înapoi în baltă.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută de art. 64, lit. l din O.U.G. nr. 23 din 2008, și anume pescuitul cu ostia, sulița, țepoaica și cu orice alte unelte înțepătoare sau agățătoare, prin greblare sau harponare.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!