Trei dosare penale întocmite de polițiști pentru infracțiuni rutiere. Evenimentele s-au produs în Baia Mare și Oncești

Trei persoane s-au ales cu dosare penale. Doi dintre aceștia au fost implicați în accidente rutiere. Evenimentele rutiere s-au petrecut în Baia Mare și Oncești.

În primul caz, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Victoriei din Baia Mare, ieri, la ora prânzului. La fața locului oamenii legii au găsit două autoturisme care prezentau avarii în urma producerii unui accident rutier. La volanul mașinilor au fost identificați doi bărbați, unul de 56 de ani din Baia Mare, iar celalalt de 52 de ani din Baia Sprie. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 56 de ani nu are permis de conducere. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00mg/l, alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri.

Cel de-al doilea incident s-a petrecut tot ieri, 01 martie, în jurul orei 15.30, când polițiștii au oprit pentru control de rutină un autoturism condus pe Bulevardul București din Baia Mare. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că la volanul autoturismului se afla o femeie de 37 de ani din București, care nu deține permis de conducere.

Ultimul caz, prezentat astăzi de Poliția Maramureș s-a produs în cursul serii de ieri, la ora 19.00. Polițiștii din Ocna Șugatag au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 186, la ieșirea din localitatea Oncești. La locul evenimentului polițiștii au identificat un autoturism care prezenta avarii în urma intrării în coliziune cu un buldoexcavator. În urma verificărilor, s-a constat faptul că bărbatul, de 44 de ani, de la volanul autoturismului, domiciliat în Borșa a intrat în coliziune față spate cu utilajul, care avea sistemul de iluminare funcțional și care era condus de către un bărbat de 42 de ani din Vadu Izei.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,86 mg/l în cazul bărbatului de 44 de ani și 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 42 de ani.

Polițiștii au întocmit dosare penale în toate cazurile sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul rutier.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!