V-a PREZENTAT că BOLNAVII nu au ce MÂNCA, dar ea încasa lunar BANI de la Spitalul Județean! MICA urlătoare, marea PROFITOARE

Pe toată perioada contractului, Mica nu vedea mărul aproape stricat din caserola bolnavului de cancer. Nu vedea nici firimiturile de brânză de la gravide. Vedea doar facturile încasate. Cât de javră poți să fii?

Mica Șvab. O amatoare în mass-media locală. Nu a trecut niciodată pragul vreunei școli de presă. Este reprezentanta unei televiziuni primitive din toate punctele de vedere, uzată tehnic și moral. La TL+ se filmează în rezoluție SD, format 4:3 în timp ce orice dobitoc de licean fimează FHD (Full HD) și 16:9! Să nu mai vorbim de presa profesionistă că intrăm în domeniul SF față de Epoca Pietrei a prefăcutei jurnaliste Mica Șvab, scrie detectivuldepresasoc.ro.

Mica joacă tare pe Fecebook, un fel de șantaj, la modul că anunță mari dezvăluiri care de cele mai multe ori nu se mai produc niciodată.

Ați observat în ultima perioadă un atac furibund la adresa Spitalului Județean Baia Mare a Micăi de la TL+. Nicio problemă, foarte bine dacă spune lucrurilor pe nume veți zice sau vorba ei “Cu cărțile pe față”! Oare așa să fie?

Mica v-a prezentat exacerbat un fapt care a atras atenția publicului: o parte a meniului sărac din unitatea medicală menționată.

Adică săracii bolnavi nu au dimineața pe masă mai nimic. Și a postat și fotografii. O felie zgârcită de pâine, o felie de parizer și un punct de margarină. Într-o altă fotografie, puțină brânză, un măr plictisit și niște pâinică. Meniu sărac. Zi de zi, dimineață de dimineață. Însă Mica urlătoare nu v-a spus că în aceleași zile, în aceleași dimineți în care sălămiorul puțin aluneca greu pe gâtul pacienților, din banii spitalului, adică și din banii de meniu, alunecau o parte spre mațul ei gros!

Cum așa? Prin metode care ne scapă dar prezentate chiar de ea pe Facebook, Mica a reușit să obțină un contract de publicitate! Uau! Publicitate primitivă pe teletext! Așa cevaaaa! Teletext, băi oameni buni!

Zeci de mii de lei au ajuns în buzunarele celei care a fost șocată de puținul din farfuriile bolnavilor în timp ce farfuria sa ajungea să fie cu vârf și îndesat. 1.000 de lei lunar plecau la Mica.

Pe toată perioada contractului, Mica nu vedea mărul aproape stricat din caserola bolnavului de cancer. Nu vedea nici firimiturile de brânză de la gravide. Vedea doar facturile încasate. Cât de javră poți să fii?

Nu vedea nici Mica nici sora ei angajată pe secția Ginecologie a Spitalului Județean Baia Mare. Tăceau și bănuții se încasau.

După decuplarea de la banii bolnavilor, Mica a devenit justițiară. Sora ei, angajată inițial infirmieră, cu studii mici, a ajuns în mod interesant și spectaculos asistent medical. Amândouă au început să observe tot. Fotografiile cu meniul sărac au început să iasă din spital spre redacție, în locul banilor de la gura pacienților, unii pe moarte. Ha,ha,ha! Bravo, Mica! Pe ei până îți fac alt contract și pe soră-ta fotograf!

Mai mult, Mica s-a lăudat multora că nu-și face griji în privința măștilor și mănușilor de protecție pentru că sora sa i le asigură! Adică tot de la gura bolnavilor, tot din bani publici.

Azi, în conferința de presă de la PNL, Mica urlătoare i-a forțat lui Ionel Bogdan o declarație despre noi controale în spital. A zis și ceva despre angajări. Poate s-a referit la cum să ajungi de la coada măturii la scaunul de asistent și la măștile furate de pe Gine? Hmmmm….

Material preluat integral de la detectivuldepresasoc.ro

Foto: Preluare detectivuldepresasoc.ro-Facebook – Mica Șvab

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!