Breaking News

A fulguit pe DN18 in Pasul Gutai si in Pasul Prislop. Drumarii au împrăștiat 39 tone de material antiderapant

A fulguit pe DN18 in Pasul Gutai si in Pasul Prislop. Pe celelalte sectoare de drumuri nationale a plouat, a transmis în această dimineață CJSU Maramureș.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu opt utilaje si au raspandit 39 tone de material antiderapant (trei utilaje de interventie si 18 tone de material antiderapant pe DN18, in Pasul Prislop, doua utilaje si 10 tone de material antiderapant pe DN18, in Pasul Gutai, două utilaje si sapte tone de material antiderapant pe DN17C si un utilaj cu patru tone de material antiderapant pe DN18, la Petrova).

Sectoarele de drumuri nationale au partea carosabila curata si umeda. Se semnaleaza ceata pe DN18, in Pasul Prislop, intre km 168 si km 173. Vizibilitatea in trafic este redusa sub 100 de metri.

METEO

Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros si in cursul noptii local va ploua, iar in zona montana inalta vor fi precipitati mixte ce pot favoriza depunerea de polei. Vantul va sufla slab, la moderat cu intensificari izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 9 grade C, iar cele minime vor fi cuprinse intre -1 si 4 grade C. Izolat vor fi conditii de ceata.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!