Baia Mare: 11 autovehicule casate de polițiștii locali. Acestea nu au fost revendicate de proprietari

11 autovehicule abandonate au fost casate de administrația locală. Ridicarea și casarea mașinilor abandonate pe domeniul public se fac de angajații Biroului Circulație din cadrul Direcției Poliția Locală Baia Mare. Alte opt autovehicule vor fi și ele casate dacă nu sunt revendicate de proprietari.

”În cursul zilei de ieri, dar și în cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, Primăria Municipiului Baia Mare prin Direcția Poliția Locală Baia Mare a casat și valorificat un număr de 11 autovehicule abandonate pe domeniul public, pentru care a fost urmată procedura prevăzută de legea nr 421/2002. Autovehiculele casate nu au fost revendicate de proprietari. Ca și efect al legii, acestea au intrat in proprietate Municipiului Baia Mare. Facem precizarea că pe platforma de depozitare de la Serviciul Public Ambient Urban de pe strada Margeanului se mai află un numar de opt autovehicule în așteptare. La finalizarea completă a procedurii și trecerea lor prin efectul legii in proprietate Municipiului Baia Mare și acestea vor fi casate”, transmite Poliția Locală Baia Mare.

Activitățile de depistare și identificare a autovehiculelor abandonate pe domeniul public continuă și în următoarea perioadă.

*Pentru a le putea recupera/revendica, proprietarii autovehiculelor ridicate de pe domeniul public trebuie să se deplaseze la sediul Direcției Poliția Locală Baia Mare, strada 8 Martie nr. 2, cu documentele care atestă dreptul de proprietate asupra acestora. Aici, polițiștii locali vor întocmi un Proces Verbal de constatare a contravenției. Amenda minimă-1.000 de lei.

Autovehiculele ridicate sunt depozitate pe strada Mărgeanului, nr. 8, în incinta Serviciului Public Ambient Urban Baia Mare.

Ridicarea autovehiculelor abandonate pe domeniul public este un proiect realizat inițiat și derulat de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!