Baia Mare: Cinci autovehicule abandonate pe Aleea Filaturii, Oituz și Iorga, ridicate de polițiștii locali

Cinci autovehicule abandonate pe domeniul public au fost ridicate astăzi de polițiștii Biroului Circulație din cadrul Direcției Poliția Locală Baia Mare.

Trei autovehicule au fost identificate și ridicate de pe Aleea Filaturii, iar celelalte două de pe străzile Oituz și Nicolae Iorga.
Proprietarii autovehiculelor, care doresc să le recupereze, trebuie să se prezinte cu documentele de proprietate la sediul Direcției Poliția Locală Baia Mare, pe strada 8 Martie nr. 2. Aici li se va întocmi un proces verbal de constatare a contravenției, iar amenda aplicată va fi de minimum 1.000 de lei.

Pe această cale, conducerea Directiei Politia Locală Baia Mare roagă proprietarii să procedeze voluntar la ridicarea și eliberarea domeniului public, la primirea somațiilor întocmite de polițiștii locali, pentru a nu fi necesară aplicarea sanctiunilor contraventionale.

Autovehiculele abandonate, care au fost ridicate astăzi de pe domeniul public, au fost depozitate în incinta Serviciului Public Ambient Urban, de pe strada Mărgeanului din municipiul Baia Mare. Astfel de activități vor fi desfășurate și în urmatoarea perioadă.

Tot polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație au desfășurat activități de control cu privire la respectarea masei maxime admise pe anumite sectoare de drum prevazute cu indicatoare rutiere de reglementare în zona Limpedea din municipiul Baia Mare. Au fost constatate un numar de trei contravenții în valoare de 1.500 de lei la HCL nr. 223/2013.

Acțiunile Direcției Poliția Locală sunt dispuse de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Foto-Primăria Municipiului Baia Mare

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!