Baia Mare: Parcarea de pe Bulevradul Traian-Of. Poștal nr. 1 a fost închisă. Alte restricții de circulație găsiți, aici!

Municipiul Baia Mare anunță participanții la trafic că, circulația rutieră va fi restrictionată pe B-dul. Unirii (tronsonul cuprins între B-dul. Traian și B-dul. Republicii), pe str. Hortensiei ( tronsonul cuprins între str. Școlii și B-dul. Unirii), respectiv pe str. Oituz ( tronsonul cuprins între B-dul. Unirii și str. Lascăr Pană) în vederea desfășurării evenimentului “Sărbătoarea Castanelor”.

De asemenea s-a închis și parcarea situată pe B-dul Traian, (în fața Of. Postal 1), în vederea organizării Paradei Sărbătorii Castanelor, care se va desfășura pe traseul : B-dul. Traian – B-dul. Unirii – B-dul. Bucureşti – str. Culturii– str. Gheorghe Şincai – Piaţa Libertăţii.

Reamintim că accesul autovehiculelor este restricționat până la data de 26.09.2022 ora 24.00, atât pe B-dul Unirii (tronsonul cuprins între B-dul. Republicii și strada Hortensiei ) cât și în parcarea publică din Piața Libertății.

Pentru a evita blocajele/ ambuteiajele în trafic, recomandăm participanților la trafic să evite aceste zone și să folosească rutele ocolitoare.

Toate restricțiile de circulație impuse ca urmare a organizării și desfășurării evenimentului „Sărbătoarea Castanelor” au fost aprobate în cadrul sedinței Comisiei de Sistematizare a Circulației în Municipiului Baia Mare.

Toate restricțiile de circulație sunt în vigoare până la data de 26.09.2022.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!