Centrul de vaccinare din Baia Sprie și-a deschis porțile. Citește aici, unde se mai pot face programări și ce vaccinuri există în centre

Centrul de vaccinare din Baia Sprie, situat pe Aleea Minerilor nr. 29 și-a deschis ieri porțile pentru băiesprieni. Astfel, localnicii se pot programa la acest centru și nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze în alte localități.

În prima zi, 60 de cetățeni cu domiciliul pe raza orașului Baia Sprie s-au vaccinat cu Pfizer, ceea ce este un lucru foarte bun. De precizat ar fi faptul că la deschidere a participat și primarul Alin Bîrda, care s-a interesat de problemele legate de funcționarea centrului. Edilul se va implica în mod direct în organizarea centrului și va sprijini cu tot ceea ce este necesar pentru o bună desfășurare a vaccinării băiesprienilor.

Menționăm faptul că la Centrul de vaccinare din Baia Sprie se pot programa și cetățenii din localitățile învecinate.

De remarcat ar fi faptul că, orașul trebuia să deschidă această unitate sanitară doar în Etapa a III-a însă cu sprijinul autorităților abilitate și cu implicarea primarului Alin Bîrda, centrul a fost deschis în Etapa a II-a, la 1 Martie 2021.

3.575 de locuri disponibile, ora 09.00

Conform platformei de vaccinare, https://programare.vaccinare-covid.gov.ro la nivelul județului Maramureș există un număr de 3.575 de locuri disponibile. Platforma a fost consultată astăzi, la ora 09.00.

Se mai pot face programări după cum urmează:

Centrul 2 – Asociatia Grupul de Actiune Locală Baia Mare str. Unirii, nr. 19-1.026 de locuri disponibile pentru programare
Centrul de Sanatate Șomcuta Mare – Fluxul 2, str. Cornului, nr. 36-202 locuri,
Centru de vaccinare locală Seini, str. Aurel Vlaicu, nr. 2-74 locuri,
Centrul-Sala de Sport Ulmeni, str. Tineretului, nr 1-468 locuri,
Centrul Baia Sprie, Aleea Minerilor, nr. 29-403 locuri,
Centrul-Sala de Sport a Scolii Gimnaziale “Dr. Ioan Mihaly de Apsa” Sighetu Marmatiei, str. Mihai Viteazu, nr. 41-1.400 locuri.

Din informațiile noastre vaccinul Pfizer se administrează în centrele din: Șomcuta Mare, Seini, Ulmeni și Baia Sprie. În restul centrelor se administrează vaccinul AstraZeneca.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!