Declaratie de presa-Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș a susținut o declarație de presă care a vizat procesul său la prima instanță. Apelul se va judeca la Curtea de Apel Cluj.

”De multe ori am uitat de mine…11 ani mi-am pus viața între două paranteze, dar nu-mi pare rău. Muncesc pentru acest oraș și cetățenii săi și am un singur principiu: Să fac, bine!”, a punctat primarul în cadrul conferinței.

Cătălin Cherecheș: ”În România concurenții politici se bagă la pușcărie…Am o întrebare…De ce din 18 iulie a trebuit să amânați 10 luni pronunțarea hotărârii respective? Eu cred că știu, de ce…și cred că știu și detaliile…Mi s-au transmis mesaje, care-mi sugerau să tac…Cătălin Cherecheș va rămâne același om drept, în picioare care nu va sta cu capul plecat în fața nimănui”, despre toate acestea, în detaliu, puteți găsi în conferința transmisă de Ziarul de Maramureș atât în cadrul prezentului material, cât și pe pagina noastră de Facebook.

Cazul primarului băimărean este unic în România din mai multe perspective cum ar fi perioada amânărilor, numărul persoanelor audiate, elementele tehnice etc. Chiar și așa, Cătălin Cherecheș nu și-a pierdut credința în justiție.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!