LIVE: Ionel Bogdan a plecat la Paris de pe Aeroportul Internațional Maramureș

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan a făcut un Live inedit astăzi de pe Aeroportul Internațional Maramureș înainte de a decola spre Paris, Franța.

Acesta în cadrul Live-ului realizat a anunțat că din luna iunie va fi reluat și zborul Baia Mare-Londra.

  • Buna ziua

    Mergi tu Harap Alb de DUMBRĂVIȚA sa ne aduci investitori in parcurile industriale din Maramureș. Da nu mergi tu oare sa mai faci niste banuti pe spatele statului si a maramuresenilor pana mai esti presedinte de Consiliu Judetean? Macar dute si nu ne mai spune unde mergi, ca am vazut cate studii de fezabilitate, consultarii si proiecte au facut firmele tale si partenerii tai de afaceri de cand esri presedinte la CJMM. Bondici, mai trăiește tot asa bine? Bizau, Cristian, tot la fel de bine? Mai, fecior, de 2 ani incoace numai povesti dezamăgitoare de adormit copii de sub 2 ani ne spui, mai lasă-ne cu atata mesaj lipsit de substanta doar din dorinta de a castiga capital politic!

    Sincer, esti penibil de neexperimentat si de tânăr ca să ne mai îmbătăm cu apă rece! Lasă județul in pace, lasa politica deoparte, ca am vazut cum Salvezi Maramureșul, efectiv salvandu-te pe tine cu cateva milioane de euro prin firme si conturi…la final de mandat. Cred ca tot judetul realizează faptic ce trasmit acum si mai mult faltul ca nu mai are nici un fel de sanse peste 2 ani la consiliul judetean. Scopul aeste clar, “bani cat de multi”, pana se poate mulge inca vaca si peste 2 ani locul 1 la camera deputatilor… In rest totul este can-can la nivelul conducerii judetului Maramureș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!