S-a amenajat accesul către sala de sport și implicit, către Școala Gimnazială Tăuții de Sus - Ziarul de Maramures

S-a amenajat accesul către sala de sport și implicit, către Școala Gimnazială Tăuții de Sus

Calea de acces către sala de sport și Școala Gimnazială Tăuții de Sus a fost asfaltată. Urmează să fie amplasat gardul de delimitare a accesului auto.

”Am amenajat accesul către Sala de Sport și implicit, către Școala Gimnazială Tăuții de Sus. Urmează în această săptămână amplasarea gardului de delimitare a accesului auto absolut necesar pentru securitatea copiilor din curtea școlii. Mă bucur că am reușit să asfaltăm și în scurt timp terminăm finisajele curții interioare. Elevii își vor desfășura orele de sport exclusiv în Sala de Sport. Au fost curioşi și fericiți să-i vadă interiorul și entuziaşti că vor putea face sport într-un spațiu destinat special activitaților sportive didactice”, a transmis primarul orașului Baia Sprie, Alin Sebastian Bîrda.

Vă reamintim că, sala de sport din Tăuții de Sus are 102 locuri, 4 vestiare pentru echipe, un vestiar pentru arbitri, sistem de ventilatie pentru zilele călduroase de vară (asigură un aer rece), 2 centrale termice pentru încălzirea sălii pe timp de iarnă. Suprafața de joc este adaptată/marcată pentru handbal, volei și baschet, terenul având 65/35 metri.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!