(VIDEO)Alunecări de teren la Repedea. Ionel Bogdan a dispus intervenția angajaților de la Drumuri și Poduri - Ziarul de Maramures

(VIDEO)Alunecări de teren la Repedea. Ionel Bogdan a dispus intervenția angajaților de la Drumuri și Poduri

În cursul serii trecute, șeful administrației județene a dispus intervenția de urgență a angajaților de la Drumuri și Poduri pentru a degaja pământul adunat pe DJ 187, în urma unei alunecări de teren, care s-a produs din cauza ploilor din ultimele zile.

Ionel Bogdan. președinte CJ Maramureș: ”Vestea bună este că sunt doar pagube materiale și colegii mei de la Drumuri și Poduri, din subordinea Consiliului Județean Maramureș, au intervenint prompt pentru a debloca carosabilul și a evita alte evenimente nedorite. Vestea mai puțin bună este că, în această seară, Drumul Județean 187 a fost blocat de alunecări de teren, pe raza localității Repedea. Condițiile meteo neobișnuite din această perioadă au dus la producerea unor fenomene naturale de risc în întreg județul. Zilele trecute am avut parte de inundații în zona Borșa și Vișeu de Sus. Acum, infiltrațiile de la ploile abundente ne-au adus această provocare pe care ne-am străduit să o gestionăm cât mai repede și eficient. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Am dispus deplasarea de urgență a echipelor societății Drumuri și Poduri, care au intervenit cu utilaje grele, un TAFF și două buldoexcavatoare, pentru deblocarea drumului și asigurarea zonei. La o oră de la începerea acțiunii am reușit să degajăm o bandă de circulație. Recomand șoferilor să circule cu atenție mai ales în această perioadă în care vremea nefavorabilă ne pune în dificultate.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!