(VIDEO)Baia Mare: Șapte construcții și două anexe de pe PIRITĂ au fost demolate astăzi

Șapte construcții și două anexe de pe PIRITĂ au fost demolate astăzi. Acțiunea a început la ora 14.00 și a fost organizată de Poliția Locală în urma dispoziției date de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Direcția Poliția Locală Baia Mare: ”Astăzi, 01.04.2021, în jurul orei 14.00, mai multe efective de politisti locali din cadrul Directia Politia Locală Baia Mare, asistenți sociali/comunitari din cadrul Direcției de Asistență Socială Baia Mare, în cooperare cu politistii din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmii Judetean ”Pintea Viteazul” Maramures însoțiți de utilaje și autospecialele unei firme specializate au trecut în zona ”PIRITĂ” la dezafectarea pe cale administrativă a unui număr de șapte construcții improvizate și două anexe ridicate ilegal.”

Acțiunea de azi, vine în urma controalelor care s-au desfășurat marți, 30 martie 2021, cu precizarea că la data menționată polițiștii locali au somat ”proprietarii” construcțiilor ca în termen de 48 de ore să le desființeze pe cale voluntară, în sens contrar acestea vor fi demolate. Lucru care s-a și întâmplat.

Și acțiunea de marți, 30 martie 2021, s-a desfășurat din dispoziția dată de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș – Șapte construcții noi, improvizate, au fost descoperite de autorități pe PIRITĂ.

Foto și VIDEO-Primăria Municipiului Baia Mare

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!