Agenția SFARA TOURS. O nouă ofertă EARLY BOOKING. Grecia. ALONISSOS. 7 nopți, 1570 €/2 adulți, zbor inclus

Vacanța ta cu Sfara Tours e la un click distanță!

Agenția SFARA TOURS din Baia Mare vine cu o nouă ofertă EARLY BOOKING, care de această dată este pentru GRECIA.

Astfel că, cei care doriți să descoperiți insula ALONISSOS trebuie să știți că vacanța dumneavoastră ar putea începe în data de 17 iunie 2023, mai exact o într-o zi superbă de vară când temperaturile sunt domoale, iar apa Mării Egee este numai bună pentru îmbăiat.

Cu zbor din Cluj-Napoca și cazați ulterior la Alonissos Beach Bungalows Suites 4*, timp de 7 nopți, puteți da START vacanțelor dumneavoastră cu SFARA TOURS care se va asigura nu doar să vă simțiți bine, ci să fiți și în siguranță atunci când sunteți departe de casă.

Nu ezitați să vizitați frumoasa ALONISSOS, una din insulele sporadelor grecești și să vă rezervați astfel o vacanță liniștită departe de turismul agitat al marilor metropele sau stațiuni pline ochi de vizitatori curioși.

Prezentarea ofertei SFARA TOURS:

EARLY BOOKING: ALONISSOS- Grecia💙
17 IUNIE

Zbor din Cluj-Napoca

Alonissos Beach Bungalows Suites 4*
‼️ 1570 €/ 2 ADULTI
– Bungalow Dublu Standard
– MIC DEJUN

SERVICII INCLUSE:
* Transport cu avionul
* 1 bagaj de cala
* 1 bagaj de mana
* Taxe de aeroport
* Transfer aeroport – hotel – aeroport
* Asistenta turistica
* Cazare 7 nopti cu regimul de masa ales

SERVICII NEINCLUSE:
* Asigurare de calatorie medicala si storno

Pentru a beneficia de această ofertă EARLY BOOKING nu uitați că, Agenția Sfara Tours este la un click distanță de dumneavoastră. Dacă programul dumneavoastră este unul foarte încărcat acum aveți posibilitatea să discutați cu consilierii Agenției SFARA TOURS fie pe mesageria paginii de Facebook-AICI, fie pe chatul siteului www.sfaratours.com

În cazul în care doriți să aveți contact direct cu consilierii Agenției de Turism SFARA TOURS, trebuie să știți că îi puteți găsi pe strada George Coșbuc nr. 12/32, Baia Mare sau la parterul centrului comercial VIVO lângă BT. Agenția Sfara Tours din Sighetu Marmației o găsiți pe strada Bogdan Vodă, nr. 5.

Mai multe detalii puteți obține și apelând nr. de tel. 0262. 206. 222.

Calatoria ta începe cu SFARA TOURS!❤️✈️

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!