Sâmbătă se dă START la Raliul Zăpezii de la Cavnic

Clubul Sportiv Xtreme Adventure organizează cea de a XI-a ediție a evenimentului sportiv ”Raliul Zăpezii Cavnic”, în perioada 12-14 februarie. Startul raliului se va da de la Pensiunea ”Coliba Dacilor”.

Competiția se bucură de o notorietate care este în creștere. Dacă la prima ediție s-au înscris șapte echipaje, la ediția din acest an, la linia de start se vor alinia 125 de echipaje.

Înscrierea participanților s-a făcut astăzi, 12 februarie. Spre seară, concurenții vor pleca în tura de recunoaștere a traseului. În dimineața zilei de sâmbătă, 13 februarie, la ora 08:00, va avea loc deschiderea oficială a evenimentului, iar echipajele vor lua startul în grupe de câte 30 de mașini. Duminică, 14 februarie, la ora 08:00, se vor întrece ultimii participanți înscriși în concurs, iar la ora 16.00 va avea loc premierea câștigătorilor.

Având în vedere situația creată de pandemia cu SARS-CoV-2, organizatorii au luat toate măsurile necesare de prevenție și siguranță. Cu toate acestea, atât concurenții cât și spectatorii sunt rugați să respecte toate normele legislative în vigoare referitoare la distanțarea socială și igiena personală.

Foto: CJ Maramureș

 

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!