Fără cucoane ”sadice” și fără creier în instituția statului. Stimați cetățeni, fiți curajoși, demni și încrezători în voi!

Meritați să fiți tratați cu respect!

Dacă e să privesc situația în ansamblul ei (Mi-e scârbă de voi, ”boierilor”! Mi-e silă de angajații infatuați și superficiali, care se cred ”boieri” în instituția statului) nu pot să vă spun altceva decât să vă gândiți bine la alegerile pe care le faceți în viitor, să vă mobilizați și să acceptați ideea unei schimbări radicale. Dacă tot avem această oprtunitate permisă de lege, de a hotărâ soarta noastră o data la 4 ani, haideți să o facem așa cum trebuie. Să eliminăm răul și să oferim o oportunitate și binelui.

Știu că e greu să cerneți și mai știu că e complicat însă vă promit că voi fi extrem de vigilentă în a vă prezenta corect, impartial și obiectiv politicienii care își doresc să aibă în mâinile lor frâiele puterii pentru ca voi să puteți să faceți alegerea corectă pentru viitorul copiilor noștri, pentru noi, dar și pentru bunicii noștri. Trebuie să înțelegeți că acești oameni sunt în slujba noastră și nu invers, indiferent că vorbim despre angajați ai statului sau demnitari.

De aceea vin și vă spun să aveți curaj și să nu permiteți nimănui să se comporte neadecvat cu dumneavoastră atunci când intrați într-o instituție a statului. Ei sunt acolo pentru voi și trebuie să vă acorde respectul cuvenit pentru că datorită vouă duc o pâine în familiile lor. Nu acceptați să vă trateze cu superioritate, nu acceptați să-și bată joc de voi.

În ziua de azi cu toții avem acces la internet și cu totii putem să ne infomăm cu privire la soluționarea problemelor noastre. E bine ca atunci când trebuie să vă îndreptați spre o instituție de stat să fiți cât de cât informați. Noi, jurnaliștii, am scris numeroase articole de informare a populației. Scrieți pe net ce vă interesează și veți găsi ceea ce căutați fie prin link-uri care vă duc spre articole, știri, relatări de presă, fie pe site-ul instituțiilor publice. Dacă voi dețineți măcar o minima informație care considerați că vă poate ajuta atunci acești funcționărași nu vor avea cum să vă saboteze în demersurile pe care voi doriți să le faceți.

Fiți isteți, demni și gândiți-vă că doar noi putem schimba ceva și o putem face o data la 4 ani.

Avem nevoie de oameni curajoși în funcții cheie, oameni bine pregătiți, oameni cu spirit de lider, care să știe ce înseamnă o coordonare bună a echipei pe care o conduc, o dezvoltare perpetuă în relaționarea cu subalternii lor. Să știe să-i stimuleze și să-i motiveze. Care să le explice că posturile pe care le ocupă sunt de asumare a răspunderii și că nu e nimic greșit în a-ți face munca cu demnitate, eleganță și responsabilitate. Că sunt plătiți din bani publici și să nu aștepte atenții ca și cerșetorii. Să nu pună oamenii pe drumuri nemotivat doar dintr-o dorință ”sadică” de a-i vedea cum se chinuie. Avem nevoie de oameni demni în astfel de posturi, iar cei care nu se pot adapta la aceste cerințe să fie relocați, acolo unde nu au contact cu cetățeanul sau să plece.

Trebuie să se termine cu angajările fără număr pe baza unor pile sau să fie angajate anumite cucoane care ”arată bine”, dar care au tărtăcuța goală și dau dovadă de un analfabetism functional cras. Asemenea aprecieri consider că nu-și au locul într-o instituție de stat unde ar trebui să primeze competența. Astfel de orătănii, care nu se pot bucura de frumusețea veșnică, nu au ce căuta în relaționarea cu cetățeanul sau în funcții cheie. Acestea ar putea presta anumite servicii, atât cât le permite IQ-ul, în alte tipuri de domenii, dar nu într-o instituție a statului unde nu fac față, idem și pentru cei piloși, pentru care pălăria este mult prea mare.

Când întâlniți așa ceva, ridicați pretenții să fiți tratați corespunzător fără să aveți temeri, rețineri pentru că este dreptul vostru indiferent de funcția celui care stă în fața voastră.

Nu e o noutate pentru voi, cele relatate de mine. Cu toții știm cum funcționează lucrurile acestea și doar noi putem face ceva, căci cei care conduc o astfel de instituție vegetează și cel mai probabil prea puțin contează. Însă noi, putem face această schimbare prin comportamentul nostru, prin acordarea și implicit impunerea respectului cuvenit, prin a merge la vot o data la 4 ani, fără să avem creierele spălate de politruci. Nu vă lăsați influențați chiar dacă sunteti membrii unui partid politic. Cântăriți și cerneți cu atenție lucrurile și gândiți-vă la noi, oamenii de rând și la ce ne dorim pentru viitorul copiilor noștri, pentru comunitatea în care trăim.

Fiți curajoși, demni și încrezători în voi! Meritați să fiți tratați cu respect! Și nu uitați, un om bine informat este un om puternic!

Un comentariu de presă dedicat acelora care le pasă🙂

5 Comentarii

  • În sfârșit cineva care a punctat acolo unde trebuie, doar că cei care citesc sa o facă rar și sa” savureze “fiecare cuvânt doar asa o sa înțeleagă subiectul. Bravo, felicitări!!

  • Felicitări pt.articole! Da, o schimbare odată la 4 ani e necesară, cu speranța de mai bine. Eu auzeam că la Primărie ”cuconetul” ar fi pe angajat pe pile: soții de funcționarii de stat din alte instituții etc și bănuiesc că de aceea se cred un fel de ”lombelico fel mondo “.

  • Foarte mult adevăr în acest articol, bravo celor ce au fost inspirați în a l scrie, la fel am avut și eu o experiență de acest gen la schimbarea buletinului cu “doamnele” de acolo de la ghișeu, se poartă cu tine de parcă sunt Dumnezeu, plus ca sunt foarte plictisite de toate și te tratează cu indiferență…stai în fața lor și ele vb la telefon jumate de oră, parcă nici nu exiști în fața lor.Imi pare rău să o spun dar cam peste tot în instituțiile statului e cam la fel,se cred BOIERI !!! RUȘINE SĂ LE FIE!

  • Da,aveți dreptate! Am sunat să intreb pe Dacia, despre ajutoarele alimentarea de la, UE și mi-a răspuns flegmatic o tipă, care nici n.a ascultat ce am intrebat și a început să ridice tonul, efectiv nici nu m.a lăsat să vb., doar ea țipă ca o descreierata. Am lăsat acest comentariu, doar ca întrebare retorică. De ce în instituțiile statului, nu se înregistrează convorbirile, să audă și șefii cum vorbesc ( ca din dos) cu oamenii, și să fie penalizate pentru asta???!! P.S n-am ajuns la nici un rezultat, deși eu,am avut dreptate. S-au dat alimentele,cred că pe pile și cine ar fii trebuit să primească( tata meu),nu a primit!!!

  • Din păcate, România este pe un drum al deznădejdii. Am votat Iohanis să nu iasă Dancila. Ce poate alege omul de rand atunci când știe ca votul lui este folosit doar pentru a impiedica un rău mai mare? Vrem să schimbam clasa politică dar nu reușim să ne schimbam noi înșine. Mulți dintre conaționali au văzut o lume în care statul paralel nu există, dar când suntem în România știm că totul este la vânzare. Trebuie doar să cunoști pe cineva și totul se rezolva. Am crezut și eu într-o schimbare a României, dar din păcate statul roman este cel mai bun angajator, iar romanul este lipsit de scrupule pentru a-și atinge țelul. Și peste 50 de ani, România tot la fel v-a funcționa.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!