Localnic din Petrova urmărit în trafic de polițiști. Omul a încercat să se facă nevăzut cu autoturismul pentru că nu avea permis

Bărbatul a încercat să se facă nevăzut cu autoturismul pentru că nu avea permis de conducere. A ignorat semnalele polițiștilor, care au pornit în urmărirea lui când au văzut că acesta nu se conformează. Acum este cercetat penal.

”În timp ce polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rrurală Leordina executau serviciul de patrulare şi control trafic rutier în comuna Petrova au observat un autoturism care, la vederea echipajului de poliţie, a început să mărească viteza de deplasare. Având în vedere acest aspect polițiștii au pornit în urmărirea acestuia prin punerea în funcţiune, concomitant, a semnalelor acustice şi luminoase din dotarea autospecialei, iar după aproximativ 2 km conducătorul auto a oprit autoturismul”, a transmis Poliția Maramureș.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat de 35 de ani din comuna Petrova, iar în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere, pentru nici o categorie de vehicule.

”S-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a mai precizat sursa citată.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!