Baia Mare: De ziua MONDIALĂ A TEATRULUI, ”Nevrozele sexuale ale părinților noștri”, regia Tudor Dreve

”Nevrozele sexuale ale părinților noștri”, regia Tudor Dreve se va juca duminică, 27 martie, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare. Din distribuție fac parte: Denisa Blag, Sanda Savolzsky, Ioan Costin, Dragoș Călin.

Ana Liliana Ilea: ”Mama Dorei decide să îi sisteze medicația fetei cu tulburări de comportament. Cunoașterea de sine începe odată cu trezirea sexualității pentru tânăra Dora. Din acest moment, impulsurile vor răbufni cu intensitate în psihicul ei necenzurat. Dora își va trăi viața condusă de senzații. Fără inhibiții, ea va experimenta erotismul dus la extrem. Experiența senzorială îi captează atenția în totalitate. Rănile fizice provocate nu o afectează. Credulitatea o va face invulnerabilă în fața decepțiilor pe care e incapabilă să le înțeleagă. În această ecuație, părinții sunt puși în expectativă. Mereu pe marginea prăpastiei, Dora își găsește refugiul în lumea ei imaginară.”

Regia artistică: Tudor Dreve
Regia muzicală: Călin Ionce
Scenografia: Mihai Vălu
Regia tehnică și sonorizare: Dan Prodan
Lumini: Marin Codrea, Felix Mare, Sandu Șimonca
Video: Teo Molnar

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani. Prețul unui bilet este de 20 lei (redus 10 lei). Accesul la spectacol se face cu rezervare telefonică. Informații și rezervări: 0736216437.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!