62 de noi investiții în infrastructura rutieră

62 de noi investiții în infrastructura rutieră și tehnico-edilitară primesc finanțare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, ca urmare a semnării contractelor de către ministrul Adrian-Ioan Veștea și beneficiarii proiectelor. Printre acestea se numără și Sighetu Marmației.

”Sunt în contact permanent cu autoritățile locale pentru implementarea acestor proiecte întrucât astfel de investiții contribuie la creșterea standardului de viață al locuitorilor, oferindu-le acces la utilități, transport mai sigur și mai eficient și oportunități de dezvoltare economică”, a precizat ministrul dezvoltării.

Contractele, în valoare totală de 679.062.421,56 de lei, vizează modernizarea infrastructurii de transport auto şi pietonal, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și a rețelelor de canalizare menajeră, echiparea stațiilor de epurare, redimensionarea și extinderea unor conducte de distribuție a gazelor naturale și construirea sau reabilitarea unor poduri.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!