Arestat pentru trafic de minori și trafic de persoane

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au efectuat, ieri, o percheziție domiciliară, în municipiul Craiova, pentru documentarea activităţii unei persoane bănuite de trafic de minori și trafic de persoane, transmite IGPR.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2018, persoana în cauză, un bărbat, de 31 de ani, din Craiova, ar fi racolat, profitând de starea lor de vulnerabilitate, trei tinere din județele Dolj, Bacău și Arad, dintre care două minore. Acesta le-ar fi închiriat apartamente în regim hotelier,în municipiul Craiova și le-ar fi determinat să practice prostituția. Ulterior, două dintre aceste tinere ar fi fost transportate în Spania – Almadralejo și Franța – Nantes, unde ar fi practicat prostituția.

În urma percheziţiei, au fost ridicate un telefon mobil și diverse înscrisuri, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, după efectuarea percheziției domiciliare, bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. –S.T. Craiova, în vederea audierii, iar, în urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea acesteia.

Faţă de bărbatul în cauză, Tribunalului Dolj a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, precizează sursa citată.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!