Reținută pentru trafic de droguri - Ziarul de Maramures

Reținută pentru trafic de droguri

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul teritorial Bacău au dispus reținerea unei inculpate pentru săvârșirea infracțiunilor de import sau introducere în țară de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc.

Măsura a fost luată după aceasta a fost prinsă în flagrant pe raza municipiului Bacău în timp ce ridica un colet trimis din Spania prin intermediul unei firme de curierat, în care se afla ascunsă, într-o cutie de detergent, cantitatea de aproximativ 100 grame canabis, destinată comercializării.

A fost sesizat și judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bacău, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatei, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău.
La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!