Cristian Niculescu Țagarlaș, senator: Până la începutul anului 2023 vom avea în Maramureș un depozit la standarde europene - Ziarul de Maramures

Cristian Niculescu Țagarlaș, senator: Până la începutul anului 2023 vom avea în Maramureș un depozit la standarde europene

Exproprierea unui teren din Maramureș, pentru realizarea unui depozit temporar de deșeuri, în vederea rezolvării crizei depozitării deșeurilor menajere din județ este o mișcare strategică și benefică pentru maramureșeni, a scris pe pagina sa de Facebook senatorul liberal Cristian Niculescu Țagarlaș.

Demnitarul a punctat faptul că, județul va avea un depozit utilizabil, la standarde europene, până la începutul anului 2023.

Cristian Niculescu Țagarlaș, senator de Maramureș: ”Problema deșeurilor cu care se confruntă Maramureșul nu a fost rezolvată de conducerile anterioare ale Consiliului Județean, aducând județul în acest moment într-o situație critică. Depozitul temporar va fi utilizat până la finalizarea proiectului SMID Fărcașa. Proiectul are deja ofertele în faza de evaluare, urmând ca până la începutul anului 2023 să avem și în Maramureș un depozit la standarde europene. Președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru a înainta procedurile pentru declanșarea stării de alertă în Maramureș, pentru a putea rezolva cât mai repede criza cu care se confruntă locuitorii județului.”

Senatorul de Maramureș a mai precizat că problema deșeurilor a semnalat-o încă din anul 2015.

Cristian Niculescu Țagarlaș: ”Am semnalat problema deșeurilor în județul Maramureș și în anul 2015 însă conducerea consiliului județean de atunci, nu s-a preocupat de această situație, neglijând așadar interesele maramureșenilor. Cu ajutorul actualei conduceri a consiliului județean Maramureș, cu măsuri ferme și soluții eficiente rezolvăm problemele maramureșenilor și construim o viață mai bună pentru noi toți.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!