Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL: În bugetul de stat sunt prevăzute sumele suplimentare pentru plata pensiilor și majorarea alocațiilor pentru anul 2021 - Ziarul de Maramures

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL: În bugetul de stat sunt prevăzute sumele suplimentare pentru plata pensiilor și majorarea alocațiilor pentru anul 2021

Senatorul liberal Cristian Niculescu Țâgârlaș a declarat pentru Ziarul de Maramureș faptul că a dat un vot favorabil ieri, în Parlament, pentru ca bugetul de stat și cel al asigurărilor sociale să poată fi pus în aplicare.

Demnitarul a punctat faptul că pentru anul 2021 există banii necesari pentru plata pensiilor, dar și pentru majorarea alocațiilor. Un alt aspect extrem de important, pe care senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a ținut să-l precizeze, se referă la faptul că nu vor fi introduse taxe și impozite noi, iar cele existente nu se vor majora.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator de Maramureș: ”Am votat în Parlament, bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale de stat pentru anul 2021. În bugetul pentru acest an, sunt prevăzute sume suplimentare pentru plata pensiilor și a alocațiilor majorate, precum și sume record pentru proiectele de investiții. Nu vor fi introduse noi taxe și impozite și nici nu vor crește cele existente. În 2021, veniturile bugetului general consolidat vor fi de peste 64,9 miliarde de lei, în creștere cu 42,4 miliarde de lei față de anul precedent.”

Despre bugetul Ministerului Sănătății, parlamentarul a precizat că acesta este cu 700 de milioane de lei mai mult față de cel din 2020.

Cristian Niculescu Țâgârlaș: ”În ceea ce privește sănătatea, un domeniu grav afectat de pandemie, Ministerul Sănătății are alocate 11,4 miliarde de lei, mai mult cu 700 de milioane de lei față de anul 2020.”

Din prisma senatorului Cristian Niculescu Țâgârlaș, bugetul care s-a votat ieri, este un buget al redresării și creșterii economice: ”Oamenii trebuie să știe că bugetul care a fost votat în Parlament este unul al redresării și al creșterii economice, care încurajează investițiile, reforma și dezvoltarea.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!