De Ziua Mondială a Educației, în dialog cu dascălii la sediul USR Maramureș - Ziarul de Maramures

Breaking News

De Ziua Mondială a Educației, în dialog cu dascălii la sediul USR Maramureș

Pentru a le afla gândurile, planurile și preocupările pe care le au, joi, 5 octombrie 2023, de Ziua Mondială a Educației, la sediul USR Maramureș a avut loc o întâlnire cu membri sau simpatizanți ai acestui partid.

Evenimentul a fost un prilej optim de socializare. Gazdele, Radu Trufan, președinte, Măndița Baias, membru în Biroul Județean USR Maramureș, Cristian Brian, deputat, şi Horia Buhan, consilier local, şi-au exprimat mulțumirea şi admiraţia față de profesori pentru influența pe care o au asupra elevilor, pentru pasiunea și dăruirea lor în această nobilă profesie.

”Profesorii și învățătorii au fost în atenția noastră, a echipei USR Maramureș. Alături de colegii mei, am socializat cu membrii și simpatizanții partidului nostru care și-au construit o carieră în această profesie. A fost un prilej bun de a afla care sunt preocupările lor, proiectele și planurile de viitor, fiind interesați în permanență să contribuie activ la îmbunătățirea actului educațional. Cu acest prilej le doresc tuturor dascălilor să aibă parte de sănătate, fericire și bucurii pentru a reuși să își continue activitatea cu dăruire, răbdare și empatie”, a punctat Radu Trufan, președinte USR Maramureș.

USR Maramureș transmite un călduros și sincer „La mulți ani!” tuturor profesorilor, recunoscând eforturile și dedicarea lor în promovarea educației de calitate în județul Maramureș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!