Gabriel Zetea, deputat: ”Nimeni nu poate fi constrâns să se vaccineze! În România vaccinarea NU este obligatorie!” - Ziarul de Maramures

Gabriel Zetea, deputat: ”Nimeni nu poate fi constrâns să se vaccineze! În România vaccinarea NU este obligatorie!”

”Nimeni nu poate fi constrâns să se vaccineze! În România vaccinarea NU este obligatorie!”, scrie pe pagina de Facebook a parlamentarului de Maramureș, Gabriel-Valer Zetea.

În postarea făcută pe rețeaua de socializare deputatul punctează faptul că actuala guvernare va obliga personalul din anumite de domenii să se testeze pe bani proprii. Mai mult, demnitarul consideră că statul român nu-i poate obliga pe cetățeni să se vaccineze, dar nici să se testeze din propriile buzunare.

Gabriel-Valer Zetea, deputat PSD Maramureș: ”Guvernul vrea să dea o nouă lovitură românilor, obligând personalul din domenii vitale să se testeze PE BANI PROPRII! PSD susține testarea însă în varianta GRATUITĂ și dacă vaccinarea este accesibilă tuturor, la fel trebuie să fie și testarea! Statul român NU poate obliga românii nici să se vaccineze și nici să își suporte singuri contravaloarea testelor! Toți cei care nu s-au vaccinat, n-au trecut prin boală și lucrează în domenii esențiale-profesori, medici, asistenți sociali, pompieri, polițiști-trebuie să aibă ACCES GRATUIT la teste. Nu mai dați LEGI ABSURDE!”

Foto-Arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!