Impactul nociv al jocurilor de noroc asupra vieții cotidiene este o problemă serioasă cu riscuri și implicații - Ziarul de Maramures

Impactul nociv al jocurilor de noroc asupra vieții cotidiene este o problemă serioasă cu riscuri și implicații

În România, peste un milion de oameni pariază constant, dependența de jocuri de noroc fiind una comportamentală, în aceeași categorie cu dependența de tutun.

Impactul nociv al jocurilor de noroc asupra vieții cotidiene a românilor este o problemă serioasă cu riscuri și implicații pe multiple paliere, cum ar fi apariția dependenței, probleme financiare, disfuncții pe plan social și familial.

”Este imperativ să ne asigurăm că aceste activități sunt supravegheate și reglementate corespunzător, pentru a proteja toate persoanele de efectele negative ale acestor dependențe. Astfel, prin intermediul dezbaterilor din cadrul comisiilor parlamentare de specialitate din Senatul României, ne străduim să implementăm măsuri eficiente pentru a proteja cetățenii, în special pe cei mai vulnerabili. Acești pași pe care îi facem sunt pentru un viitor mai sigur, sens în care vom continua efortul amplu pentru combaterea dependenței de jocuri de noroc. Calitatea pe care o deținem ne obligă să contribuim la conștientizarea acestor probleme și să dezvoltăm măsurile necesare pentru a-i sprijini corespunzător pe cei afectați”, a precizat într-o postare pe o rețea de socializare Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!