Sorin Vlașin, senator: Continuăm pașii stabiliți în Acordul politic de constituire a „Coaliției Naționale pentru România” - Ziarul de Maramures

Sorin Vlașin, senator: Continuăm pașii stabiliți în Acordul politic de constituire a „Coaliției Naționale pentru România”

Continuăm pașii stabiliți în Acordul politic de constituire a „Coaliției Naționale pentru România” a precizat astăzi, 13 iunie, senatorul social-democrat Sorin Vlașin.

Senatul s-a reunit în plen pentru alegerea preşedintelui Camerei Superioare a Parlamentului. Demnitarul spune că stabilitatea și dezvoltarea țării sunt prioritare pentru partidul din care face parte și a cărui președinte va fi mandatat ca și premier.

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: ”Astăzi, Senatul s-a reunit în plen, pentru alegerea preşedintelui Camerei Superioare a Parlamentului, iar fostul premier Nicolae Ciucă a fost votat în funcția de președinte al Senatului. Continuăm pașii stabiliți în Acordul politic de constituire a „Coaliției Naționale pentru România”, semnat în noiembrie 2021. Stabilitatea și dezvoltarea României, precum și sprijinirea tuturor categoriilor de români, sunt prioritățile PSD și motivul pentru care am intrat la guvernare. După preluarea mandatului de premier de către Marcel Ciolacu vom continua să luăm măsuri benefice pentru toți românii, pentru că ne pasă și pentru că ținem cu România!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!