Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: ”Cumpără românește!”. Trebuie să promovăm produsele noastre autentice - Ziarul de Maramures

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: ”Cumpără românește!”. Trebuie să promovăm produsele noastre autentice

Premierul Marcel Ciolacu a lansat Campania ”Cumpără românește!”. Senatorul Sorin Vlașin spune că această campanie este binevenită deoarece astfel se recunoaște munca producătorilor locali, iar rețetele vechi, moștenite din generație în generație, sunt puse în valoare și apreciate.

Demnitarul îndeamnă locuitorii județului Maramureș să promoveze și să cumpere produsele autentice românești.

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: ”Campania ”Cumpără românește!”, nu reprezintă un simplu slogan, ci fundamentul tuturor programelor economice pe care PSD le propune în această guvernare, dar și cel mai autentic gest de patriotism economic. Tocmai pentru a promova produsele și producătorii din România și a demonstra că suntem mândri și recunoscători de valoarea muncii românilor, premierul Marcel Ciolacu a lansat campania ”Cumpără românește!”. Pe site-ul cumpara-romaneste.ro puteți afla detalii despre produsele locale și producătorii autohtoni. Avem și în Maramureș numeroase brand-uri locale de prestigiu și produse autentice care folosesc rețete vechi, moștenite din generație în generație, de aceea, vă îndemn să le promovăm! Doar Cumpărând românește, putem determina o schimbare majoră a economiei noastre, care acum este dezechilibrată major în raportul exporturi vs importuri și putem susține mii de familii, de antreprenori și fermieri din România. România are cu ce, România știe, România poate! Numai așa putem, împreună, să schimbăm România într-o țară mai bună și mai prosperă. Pentru asta, cumpără românește!

Și redacția noastră îndeamnă maramureșenii să promoveze produsele noastre autentice românești.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!