USR Maramureș se mândrește cu doamnele și domnișoarele care au avut curajul să ”intre” în lumea politică a bărbaților - Ziarul de Maramures

Breaking News

USR Maramureș se mândrește cu doamnele și domnișoarele care au avut curajul să ”intre” în lumea politică a bărbaților

Reușesc cu brio să îmbine cariera cu rolul de mame și soții. Hotărâte și determinate, știu ce își doresc, fiind un exemplu demn de urmat. Cum este însă să fii în prim planul politic?

Măndița Baias, membru biroul județean USR Maramureș: ”Politicul trebuie să fie un mediu social educat, sănătos și curat. Noi, femeile, contribuim cu energia și priceperea pe care le avem, fiind convinse că este nevoie de noi în acest domeniu.

Oana Chira, consilier local USR Copalnic Mănăștur: ”Ne implicăm pentru că simțim mai bine sentimentul de a fi mame. Avem șansa să facem ceva concret pentru ca tinerii să își dorească să rămână acasă, aici, în România, fără să simtă că renunță la ceva important pentru ei, ci cu convingerea că aici, ei sunt cei importanți.

Margareta Petruț, membru biroul local USR Baia Mare: ”Fără femei în politică nu se poate. În zilele noastre, reprezentantele sexului frumos sunt susținute și ne dorim să ne regăsim în număr cât mai mare pe listele de candidați. Trebuie să fim conștiente de puterea noastră. Este o obligație care derivă din dreptul la vot, având în vedere că a fost cucerit cu greu și pentru care, în unele țări, multe femei mai luptă. Fac parte din echipa USR, mă simt respectată, apreciată și îndemn cât mai multe doamne și domnișoare să ni se alăture.

Simina Blaga, consilier local USR Vima Mică: ”Am trăit într-o lume în care bărbații dominau scena politică, însă, odată cu trecerea timpului, doamnele și domnișoarele și-au făcut loc pe această scenă. Pentru o femeie, viața în acest domeniu reprezintă un amalgam de trăiri și sentimente, ele fiind mai sensibile. O femeie în politică trebuie sa combine independența cu un caracter puternic și cu o atitudine pozitivă. Cred cu tărie că locul nostru este acolo unde ne dorim cu adevărat să fim.

Radu Trufan: 8 Martie este ziua în care avem prilejul să vă arătăm cât de mult însemnați pentru noi

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!