3.866 pacienți vindecați și externați din spitalele din Maramureș de la începutul pandemiei

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Maramureș a transmis astăzi, 21 iulie, la ora prânzului, situația epidemiologică la nivelul județului Maramureș.

În acest sens, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției are centralizate următoarele informaţii cu privire la situația epidemiologică:

🔹20.436 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
🔹două persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
🔹3.866 pacienți vindecați și externați din spital;
🔹10 pacienți internați în spital;
🔹nu sunt pacienți internați la ATI;
🔹5.951 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
🔹748 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
🔹81.989 teste efectuate până în prezent;
🔹22 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
🔳1.098 persoane decedate de la începutul pandemiei;

”În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri) și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 72 de misiuni. Cele 86 de efective angrenate au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate. În executarea misiunilor au fost utilizate 23 mijloace de mobilitate. S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 50 agenți economici”, precizează sursa citată.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!