Bursa locurilor de muncă pentru tinerii din orașul Borșa - Ziarul de Maramures

Bursa locurilor de muncă pentru tinerii din orașul Borșa

După multă vreme în Orașul Borșa va avea loc o bursă a locurilor de muncă ce va permite locuitorilor din zonă să își găsească mai ușor un job.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș organizează în localitatea Borșa ”Bursa locurilor de muncă pentru tineri”. Evenimentul va avea loc în data de 5 aprilie 2023 la Hotel Corina (str. Libertății 15A) începând cu ora 11.00. Târgul de joburi este destinat persoanelor sub 30 de ani, dar pot participa și localnici din alte categorii de vârstă care își caută o slujbă sau doresc să o schimbe pe cea actuală.

Bursa locurilor de muncă din Orașul Borșa este organizată după mulți ani și va facilita întâlnirea directă dintre oferta și cererea de pe piața muncii din zonă.

Agenții economici, indiferent de zona județului în care își derulează activitatea, sunt așteptați la evenimentul din Borșa, iar cei care doresc să participe sunt rugați să-și anunțe intenția și posturile vacante la AJOFM Maramureș la tel. 0262.222.251; 0752.086.808; 0747.561.246 sau la adresele de e-mail: [email protected]; [email protected]. Termenul limită este 31 martie.
Participarea este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui job.

Bursa locurilor de muncă din Sighetu Marmației este parte a Proiectului ”Pregătit pentru viitor”, cod mySMIS 150110, pe care AJOFM Maramureș și partenerii săi îl derulează până la 01.09.2023. Prin acesta sunt sprijiniți tinerii NEETs să se integreze mai ușor pe piata muncii prin servicii de mediere, formare profesională și îndrumare la locul de muncă. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!