Jandarmeria Maramureș, prezentă la evenimentele sportive din acest weekend

Jandarmii vor fi prezenți la evenimentele sportive din acest weekend care se vor desfășura în Baia Mare, Băiuț și Cavnic.

Jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării meciului de volei dintre echipele Ştiinţa Explorări Baia Mare și Steaua București, care va avea loc sâmbătă începând cu ora 17:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare. Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a competiției sportive pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot duce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

Sâmbătă și duminică, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării concursului ,,Snow Ice Race”, raliu pentru automobilişti, care va avea loc în zona localităţilor Băiuţ şi Cavnic.

Mr. Radu Vasile, purtător de cuvânt Jandarmeria Maramureș: ”Jandarmii vor fi la datorie pentru a se asigura că totul se desfășoară în condiții de siguranță și pentru evitarea unor situaţii neplăcute recomandă cetățenilor să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și nu în ultimul rând, să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS CoV 2 iar în caz de nevoie să solicite sprijinul jandarmilor sau să apeleze numărul unic de urgență 112.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!