7 medalii câștigate de sportivii lui Dan Goron la Campionatul European de Taekwon-do I.T.F. Cluj-Napoca - Ziarul de Maramures

7 medalii câștigate de sportivii lui Dan Goron la Campionatul European de Taekwon-do I.T.F. Cluj-Napoca

Șapte medalii au obținut sportivii antrenorului emerit Dan Goron-6 DAN, de la CS Știința Dragonul Baia Mare, la Campionatul European de Taekwon-do I.T.F. pentru junior 1 și seniori. Evenimentul sportiv s-a desfășurat în perioada 25-30 aprilie 2023 la Cluj-Napoca.

În competiția pe țări, România s-a clasat pe locul I între cele 30 de națiuni participante la Campionatul European.

Dan Goron, antrenor emerit CS Știința Dragonul Baia Mare: Cu zece medalii de aur din totalul de 34, alături de cele 9 de argint și 15 de bronz România a ocupat locul I pe națiuni la competiția europeană, desfășurată la Cluj-Napoc, în perioada 25-30 aprilie 2023. Dacă ar fi să-l citez pe domnul Oprescu Cosmin, președintele Federației Române de Taekwon-do ITF, aș spune că, pe parcursul competitiei au fost câteva treceri de la agonie la extaz, dar într-un final am reușit să rămânem locul 1 în Europa ca națiune.

Sportivii legitimați la CS Știința Dragonul Baia Mare au obținut la această ediție a Campionatului European de Taekwon-do un rezultat impresionat respectiv, șapte medalii europene (1 medalie de aur + 3 medalii de argint + 3 medalii de bronz).

Antrenor al Lotului National de Taekwon-do ITF și antrenor emerit, Dan Goron 6 DAN, președintele clubului băimarean și tototată secretar general al Federației Române de Taekwon-do ITF este extrem de mândru de rezultatele obținute de sportivii săi: Am adus, aducem și vom aduce numeroase medalii internaționale în Baia Mare și astfel creștem prestigiul județului Maramureș prin prezența sportivilor pe podium la competițiile europene și mondiale. Pe această cale, aș dori să mulțumesc Consiliului Județean Maramureș, Primăriei Municipiului Baia Mare, firmelor care au fost alături de noi și nu în ultimul rând părinților, pentru tot sprijnul acordat de fiecare dată, indiferent ca am avut evenimente sportive organizate în Baia Mare sau am mers în deplasare.

CS Știința Dragonul Baia Mare 7 medalii europene:

– Cosmin Zetea
– locul 1 – medalie de aur la proba spargere forță echipă seniori
– locul 2 – medalie de argint la tull echipă seniori
– locul 3 – medalie de bronz la proba spargere individual seniori

– Dora Ivasuc
– locul 2 – medalie de argint la proba tull 2 dan individual senioare
– locul 3 – medalie de bronz la proba tull echipă senioare

– Ștețco Rareș
– locul 2– medalie de argint la proba spargere forta echipă juniori 1
– locul 3 – medalie de bronz la proba luptă echipă juniori 1

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!