Abonamente Minaur-Preț redus pentru pensionari și studenți - Ziarul de Maramures

Abonamente Minaur-Preț redus pentru pensionari și studenți

Clubul Sportiv Minaur Baia Mare va pune în vânzare, începând de miercuri, 7 iulie 2021, abonamente pentru sezonul 2021/2022 valabile la meciurile de pe teren propriu din campionat și Cupa României pentru echipele de handbal feminin și handbal masculin, notează minaur.ro.

Suporterii băimăreni pot achita contravaloarea abonamentului la sediul CS Minaur de la Sala Sporturilor “Lascăr Pană” din Baia Mare (B-dul Unirii nr. 14 A), de luni și până vineri, în intervalul orar 9:00–12:00 și 13:00–15:00.

Documente necesare pentru procurarea unui abonament: copie carte de identitate, iar după fiecare caz în parte, cupon de pensie (pentru pensionari), carnet de student vizat pe anul universitar 2021/2022 (pentru studenți) sau copie după certificatul de handicap (pentru persoanele cu dizabilități).

Se pot cumpăra abonamente în Sectoarele A, B, D și E, tarifele acestora fiind cele aprobate prin Hotărârea Consiliului Local Baia Mare nr. 181 din 30 iunie 2021:

– 400 lei / sezon pentru ambele echipe de handbal
– 250 lei / sezon pentru echipa de handbal masculin
– 300 lei / sezon pentru echipa de handbal feminin
– 200 lei / sezon pentru ambele echipe, pentru pensionari și studenți
– 100 lei / sezon pentru echipa de handbal masculin, pentru pensionari și studenți
– 100 lei / sezon pentru echipa de handbal feminin, pentru pensionari și studenți

În conformitate cu Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 41 din 24 iunie 2021, începând din data de 1 iulie 2021 ”organizarea și desfășurarea competițiilor sportive în spații închise sau deschise va fi permisă cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.”

Participarea la competițiile sportive este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale.

Organizatorul evenimentului sportiv va permite accesul spectatorilor la competițiile sportive numai dacă aceștia prezintă la intrarea în sală următoarele documente:

-abonamentul eliberat de CS Minaur
-cartea de identitate
-cupon de pensie / carnet de student / copie cartificat handicap
-document medical: adeverință de vaccinare / rezultat negativ test RT-PCT sau Antigen rapid / act medical pentru persoanele infectate care se află în perioada cuprinsă între ziua 15 și 90, ulterior infectării cu SARS-CoV-2

În cazul unor modificări legislative, sau ale regulamentelor FRH, se va comunica în timp util condițiile de organizare a competițiilor sportive, respectiv modul în care se permite accesul spectatorilor în sălile de sport, scrie minaur.ro.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!