Cristina Laslo încearcă să ajute Naționala să ajungă la Europene - Ziarul de Maramures

Cristina Laslo încearcă să ajute Naționala să ajungă la Europene

Două meciuri decisive pentru calificarea la Campionatul European din luna decembrie au de disputat jucătoarele convocate la echipa națională de handbal senioare: miercuri, 20 aprilie cu Insulele Feroe (deplasare) și duminică, 24 aprilie, cu Austria, în sala sporturilor “Traian” din Râmnicu Vâlcea, scrie minaur.ro.

Pentru a ajunge la Europene (4-20 noiembrie 2022 – Slovenia, Macedonia de Nord și Muntenegru), fetele noastre trebuie să câștige ambele jocuri.

Întrecerea europeană a fost mutată cu o lună mai devreme decât de obicei, pentru a nu se suprapune cu Campionatul Mondial de fotbal (Qatar, 21 noiembrie – 18 decembrie).

România se află înaintea meciurilor de la finalul acestei luni pe poziția a treia, cu 3 puncte, iar ocupantele primelor două locuri se califică la turneul final: 1. Danemarca – 8p (deja calificată); 2. Austria – 5p; 3. România – 3p; 4. Insulele Feroe – 0p.

Meciul din Feroe va fi primul pentru echipa noastră și se va disputa cu începere de la ora 21.00, fiind transmis în direct de Look Sport HD. Partida cu Austria va fi duminică, de la ora 18.00, în direct la TVR 1.
Lotul National de senioare

Portari: Diana Ciucă (Rapid), Yuliya Dumanska (HC Podravka), Daciana Hosu (SCM Rm. Vâlcea)
Extremă stânga: Elena Nicoleta Dincă (Gloria Bistrița), Corina Lupei (SCM Rm. Vâlcea)
Inter stânga: Bianca Bazaliu (Gloria Bistrița), Bianca Harabagiu (SCM Gloria Buzău), Cristina Neagu (CSM București), Sorina Tîrcă (Rapid)
Centru: Cristina Laslo (CS Minaur Baia Mare), Eliza Buceschi (Rapid), Mădălina Zamfirescu (SCM Gloria Buzău)
Inter dreapta: Alina Ilie (SCM Gloria Buzău)
Extremă dreapta: Alexandra Badea (Rapid), Sonia Seraficeanu (Gloria Bistrița)
Pivot: Lorena Gabriela Ostase (CSM Slatina), Crina Elena Pintea (Gyori Audi ETO), Alexandra Subțirică Iovănescu (SCM Gloria Buzău)
Antrenori: Adrian Vasile (principal), Bent Dahl (secund), Jaume Fort Mauri (portari).

Foto-CS Minaur

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!