Internaționala croată Katarina Pavlovic a semnat cu Minaur - Ziarul de Maramures

Internaționala croată Katarina Pavlovic a semnat cu Minaur

Katarina Pavlovic s-a născut în data de 30 ianuarie 1995 la Ljubuški, în Bosnia și Herzegovina. Are 1.80 m și joacă pe postul de inter dreapta (aruncătoare de brațul stâng). Joacă la CSM Târgu Jiu, iar din vară va veni la CS Minaur Baia Mare. Evoluează și pentru echipa națională a Croației, pentru care a disputat 14 meciuri, reușind 60 de goluri. A cucerit medalia de argint cu echipa națională la Jocurile Mediteraneene. De asemenea, a jucat pentru echipa de junioare a Croației (6 meciuri / 9 goluri) și pentru naționala de tineret (17/25), scrie minaur.ro.

Între 2013 și 2015 a fost componentă a echipei RK Zelina, marcând de 34 de ori în Challenge Cup. În sezonul 2021 și 2022 a jucat pentru Rocasa Gran Canaria, cu care a jucat și a câștigat finala EHF European Cup. În acel sezon european, Katarina a marcat de 75 de ori, 10 dintre goluri fiind marcate în cele două meciuri ale finalei. Ea va fi colegă la Minaur cu alte două sportive cu care a jucat la Rocasa Gran Canaria și care vor veni și ele din vară: Alba Chiara Spugnini Santome și Maria Gomes da Costa.

Traseul la senioare pentru Pavlovic: 2013-2015 – RK Zelina; 205-2016: HSG Blomberg-Lippe (Germania); 2017 (ianuarie-iulie): MTV 1860 Altlandsberg (Germania); 2017-2021 – BSV Sachsen Zwickau (Germania); 2021-2022 – Rocasa Grand Canaria (Spania); 2022-2023 – CSM Târgu Jiu).

În această ediție de Liga Florilor MOL, Katarina a marcat 70 de goluri pentru echipa din Târgu Jiu.

Imediat după meciul de duminică împotriva echipei din Târgu Jiu, Katarina a răspuns la câteva întrebări. Ea a semnat contractul cu Minaur de mai multă vreme, dar nu a dorit să facă anunțul decât după meciul direct dintre cele două echipe.

Ai jucat astăzi în Baia Mare împotriva echipei din Baia Mare, din sezonul viitor vei juca în Baia Mare, pentru Baia Mare. Care este sentimentul tău acum?

– Am un sentiment foarte plăcut, pentru că am auzit cș este plăcut să joci aici. Am avut un sezon cu probleme datorită accidentărilor. Astăzi am jucat pentru Târgu Jiu și am obținut un rezultat bun. Voi veni aici și voi munci pentru a juca așa cum trebuie în viitorul campionat pentru Baia Mare.

A fost greu pentru tine azi?

– Nu a fost așa de greu, deoarece am și eu ceva experiență și știu să tratez meciurile. Am jucat aici pentru echipa mea și trebuie să spun că sunt o jucătoare profesionistă și dau sută la sută pentru echipa la care evoluez. Sezonul viitor voi evolua pentru Baia Mare și voi da sută la sută pentru viitoarea mea echipă. Pentru mine este o competiție continuă.

În mod normal, sala în care ai jucat astăzi este plină când sunt adversari mai puternici. Astăzi n-au fost chiar atât de mulți.

– Știu, am strâns câteva informații despre Baia Mare și am văzut câteva meciuri împotriva unor echipe cu nume. Am văzut că sunt mulți fani aici, care susțin echipa și, de asemenea, sper să se bucure și sezonul viitor alături de noi.

Foto: CS Minaur

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!