Minaur începe antrenamentele pe 10 iulie - Ziarul de Maramures

Breaking News

Minaur începe antrenamentele pe 10 iulie

CS Minaur Baia Mare, vicecampioana României la handbal masculin și medaliată cu argint în Cupa României, va începe pregătirile pentru noul sezon în data de 10 iulie. Băimărenii au în față un sezon interesant, cu participări în patru competiții, Liga Zimbrilor, Cupa României, Supercupa României și EHF European Cup, scrie minaur.ro.

Campioana din Liga Zimbrilor, Dinamo, nu a primit wild-card pentru Liga Campionilor, astfel că va merge alături de CSM Constanța, câștigătoarea Cupei, în EHF European League.

După reunirea lotului, pe 11 iulie va avea loc vizita medicală. În perioada 16-23 iulie este prevăzut un stagiu de pregătire centralizată în Ungaria. Primul turneu de pregătire va avea loc chiar în Baia Mare și alături de Minaur vor mai participa Potaissa Turda, SCM Politehnica Timișoara și CSM Sighișoara. Apoi, în 4-5 august vom merge la Suceava pentru un nou turneu, alături de CSU Suceava, CSM Bacău și CSM Sighișoara. În 11-12 august se va dsputa un meci sau două amicale cu “U” Cluj-Napoca.

Aici se termină amicalele, iar în perioada 18-19 august ar urma să se dispute Supercupa României, în sistem Final Four, cu participarea echipelor Dinamo, CSM Constanța, CSU din Suceava și CS Minaur. Campionatul Ligii Zimbrilor urmează să înceapă pe 26 august, dar aceste dată sunt încă neoficiale.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!