Minaur pregătește returul, conducerea pregătește transferuri - Ziarul de Maramures

Minaur pregătește returul, conducerea pregătește transferuri

Luni, 10 ianuarie, jucătorii echipei masculine de handbal a CS Minaur s-au reunit pentru a pregăti ultima parte e sezonului 2021-2022. Băimărenii sunt angrenați în optimile de finală din EHF European Cup – adversară este AC PAOK Salonic (Grecia), cu primul meci în Baia Mare (12 februarie, ora 18.00) și al doilea la Salonic (19 februarie, ora 16.00), informează minaur.ro.

Campionatul Ligii Zimbrilor se va relua odată cu jocurile etapei a 16-a. Minaur va disputa un prim joc luni, 31 ianuarie, în deplasare, cu CSM Alexandria (etapa 18), după care va merge direct la CSM Bacău (joc miercuri, 2 februarie). Primul meci acasă va fi duminică, 6 februarie, cu CSM Vaslui.

La reunirea din 10 inauarie au lipsit cinci jucători, toți angrenați în acțiunile loturilor naționale. Între timp însă, Andrei Buzle și Călin Căbuț s-au prezentat la antrenamente sub comanda lui Alexandru Sabou, după săptămâna liberă acordată.

Dintre cei trei jucători de la Minaur aflați la Campionatul European doar unul a făcut pasul în main-round cu naționala țării sale, Stevan Vujovic. Culmea, a rămas doar el, care n-a putut juca în prima fază, având Covid-19. Va putea juca însă în grupele principale cu Muntenegru, echipă clasată pe locul 2 în grupa sa, după Danemarca.

Cehia, cu Tomas Cip în lot (a marcat cinci goluri în cele trei meciuri) s-a clasat pe locul 3 în grupă și pleacă acasă de pe locul 13 la general. Ucraina, cu Anton Terekhov între buturi la două dintre meciuri pleacă și ea acasă, însă de pe locul 24, pierzând toate cele trei meciuri disputate.

Antrenorul Alexandru Sabou îi are la antrenamente acum pe Barna Buzogany, Răzvan Pop – Stefan Vujic, Milan Kotrc, Anderson Mollino da Silva, Gabriel Massuca Teca, Mihai Bușecan, Daniel Bera, Erik Pop, Tudor Buguleț, Robert Nagy, Ștefan Huta, Alexandru Csepreghi, Călin Căbuț și Andrei Buzle. În altă ordine de idei, conducerea clubului băimărean încearcă să pregătească și lotul pentru sezonul care urmează. Putem spune acum că au fost transferați doi jucători români, ambii pentru postul de inter dreapta și pe care îi vom prezenta în zilele care urmează.

Foto-CS Minaur

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!