Participanții ACS STRATEGIC BAIA MARE la Grand Prix Cluj 2024, au demonstrat tenacitate și măiestrie - Ziarul de Maramures

Participanții ACS STRATEGIC BAIA MARE la Grand Prix Cluj 2024, au demonstrat tenacitate și măiestrie

Orașul Cluj Napoca a găzduit weekendul trecut, un turneu de șah remarcabil, GRAND PRIX CLUJ 2024, unde 317 jucători din diverse colțuri ale lumii s-au întâlnit pentru a-și demonstra abilitățile și strategiile pe tabla de șah.

Evenimentul, care a avut loc la BTArena a reunit talente de toate vârstele, de la tineri prodigioși până la veterani experimentați.

Din cadrul clubului băimărean ACS STRATEGIC, au participat jucatorii: KUMAR AMBĂR, IUGA IONUT, CHIRA ALEX, COLTA TUDOR, ABRUDAN ALEXANDRU si CHIS ALEXANDRU.

Competiția a fost intensă și plină de surprize, fiecare meci dezvăluind nu doar abilități ale participanților, ci și capacitatea lor de a rămâne concentrați și de a-și adapta strategiile în fața adversarilor.

Deși, în aceasta competiție, a avut onoarea de a urca pe podium doar mezinul grupului, COLTA TUDOR, obtinand LOCUL III la categoria de ELO 1400-1500, toti concurenții ACS Strategic Baia Mare, au dovedit că adevărata valoare a acestui sport constă în determinare, fair-play și învățare continuă.

Chiar dacă nu toți concurenții au reușit să obțină un loc pe podium, fiecare dintre ei a plecat cu o experiență valoroasă și cu dorința de a se perfecționa. „Fiecare partidă este o lecție”, a spus unul dintre participanți, adăugând că va continua să se antreneze și să participe la turnee viitoare.

ACS Strategic Baia Mare își propune să continue seria succeselor și să participe la competițiile viitoare de sah. Următoarea provocare va fi Grand Prix Brasov Clasic, unde clubul speră să obțină rezultate mult mai impresionante.

Felicităm toți membrii clubului pentru performanțele deosebite și le dorim să straluceasca în competițiile viitoare!

ACS Strategic Baia Mare

Foto: ACS Strategic Baia Mare

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!