Primul amical va fi cu CSM Sighet și se va disputa în 21 ianuarie - Ziarul de Maramures

Primul amical va fi cu CSM Sighet și se va disputa în 21 ianuarie

Primul amical va fi cu CSM Sighet și se va disputa la Satu Mare în 21 ianuarie. Apoi, pe 28 ianuarie, Minaur va juca tot în Satu Mare cu FC Bihor. În perioada 30 ianuarie – 10 februarie echipa va pleca într-un stagiu de pregătire centralizată în Antalya, unde va susține trei meciuri de pregătire. În 17 februarie, băimărenii vor juca acasă cu Gloria Bistrița, scrie minaur.ro.

Liga 2 se va relua pe 25 februarie, cu etapa 17, când Minaur va juca acasă cu Concordia Chiajna. Mai sunt apoi alte două meciuri din tur, cu CSA Steaua (deplasare, 4 martie) și cu Gloria Buzău (11 martie, acasă).

Minaur a rezolvat trei transferuri până în acest moment, dar se mai pregătesc și altele.

Petre Ivanovici este născut pe 2 martie 1990, joacă pe postul de mijlocaș și a mai evoluat în cariera sa la Vac FC, Farul Constanța, FC Botoșani, FC Voluntari, Concordia Chiajna, Poli Timișoara și AFK Csikszereda.

Alexandru Iacob s-a născut pe 14 aprilie 1989 și este fundaș de meserie. A mai evoluat la: Corvinul Hunedoara, FCSB, Victoria Brănești, Oșelul Galați, Viitorul Constanța, Rapid București, Ethnikos, Pafos FC, CS Mioveni.

Raul Avram este născut pe 20 iunie 1993 și joacă pe postul de portar. Amai jucat la FC Botoșani, Dacia Unirea Brăila, Farul Constanța și Petrolul Ploiești.

Foto-Minaur

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!