Rugby-Campioana en-titre revine în circuitul intern. C.S.M.Știința Baia Mare vs. S.C.M.Timișoara, sâmbătă, 10 aprilie - Ziarul de Maramures

Rugby-Campioana en-titre revine în circuitul intern. C.S.M.Știința Baia Mare vs. S.C.M.Timișoara, sâmbătă, 10 aprilie

După mai bine de patru luni de la câștigarea celei de-a șasea Cupe a României din istoria clubului, campioana en-titre C.S.M.Știința Baia Mare revine sâmbătă, 10 aprilie 2021, în circuitul intern cu un meci pe propriul teren contra celor de la S.C.M.Timișoara.

Potrivit oficialilor Federației Române de Rugby la ediția din acest an cea cu numărul 75 sunt înscrise un număr de cinci formații împărțite în două grupe; C.S.M.Știința Baia Mare , C.S.Universitatea Cluj și S.C.M.Timișoara în grupa A în timp ce formațiile bucureștene Clubul Sportiv Dinamo și Clubul Sportiv al Armatei Steaua alcătuiesc grupa B.

Conform altgoritmului în această lună sunt programate meciurile tur în timp ce în august se vor juca meciurile retur. Penultimul act al competiției este programat pentru data de 28 august în timp ce finala Cupei României se va juca pe data de 27 noiembrie.

La concurență cu duelul găzduit de Arena Zimbrilor sâmbătă 10 aprilie 2021 începând cu ora 11.00 în capitală pe stadionul Ghencea, Clubul Sportiv al Armatei Steaua va primi replica rivalei din Șoseaua Ștefan cel Mare, Clubul Sportiv Dinamo.

Text: Alin Boțioc // Foto afis: Rugby România

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!