Tenis de masă: Victorii în serie pentru echipele României la Europenele de juniori - Ziarul de Maramures

Tenis de masă: Victorii în serie pentru echipele României la Europenele de juniori

Echipele României au pierdut un singur meci din cele opt meciuri jucate miercuri în grupe la Campionatele Europene de tenis de masă pentru cadeţi şi juniori de la Belgrad, relatează Agerpres.

La Under-19, echipa feminină, compusă din Ioana Sîngeorzan, Elena Zaharia, Camelia Mitrofan, Evelyn Ungvari şi Andrea Teglas, a obţinut victorii cu 3-0 cu Ucraina şi Suedia, iar joi (ora 10:00) va disputa ultimul său meci, contra Republicii Moldova.

La masculin, România (Darius Movileanu, Iulian Chiriţă, Eduard Ionescu, Andrei Istrate, Dragoş Bujor) a trecut de Elveţia cu 3-0 şi de Germania cu 3-1, iar în ultimul său meci din Grupa A va înfrunta Suedia, joi (ora 12:30).

Echipa de cadete (Under-15), compusă din Andreea Jifcu, Bianca Mei-Roşu, Alesia Sferlea şi Cristina Sîngeorzan, a câştigat cu Slovacia (3-0) şi Ungaria (3-1), iar în ultimul său meci din Grupa A va întâlni Slovenia, joi, de la ora 12:30.

Selecţionata cadeţilor, alcătuită din Rareş Cueşdean, Luca Oprea, Robert Podar şi Robert Istrate, a dispus de Belgia cu 3-0, dar a cedat în faţa Franţei cu 0-3, urmând să joace joi (ora 10:00) contra Spaniei, în ultimul său meci din Grupa A.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!