Viborg va fi gazda turneului Final Four din EHF European League

Decizia a fost anunțată joi de Federația Europeană de Handbal și filiala sa de marketing, EHF Marketing GmbH, în urma unei negocieri cu Viborg HK – una dintre cele patru finaliste – și confirmării de către Comitetul Executiv al EHF, scrie minaur.ro.

Astfel, turneul Final Four va avea loc în weekendul 14-15 mai, în incinta Vibocold Arena,cu ce cele patru cluburi rămase în competiție: SG BBM Bietigheim (Germania), Viborg HK (Danemarca), Herning-Ikast Handbold (Danemarca) și CS Minaur Baia Mare (România).

Perechile din semifinale vor fi confirmate în urma tragerii la sorți de joi, care va avea loc la sediul EHF de la Viena (ora 15.00, ora Româninei). Tragerea la orți este transmisă în direct pe canalul Youtube Home of Handball, precum și pe EHFTV.

Michael Wiederer, președintele EHF: ”Suntem fericiți că Viborg – cu istoria lor bogată în competițiile EHF – va găzdui finala EHF feminin în acest sezon. Cu toate cele patru cluburi având șanse de victorie, zilele de 14 și 15 promit să fie două zile spectaculoase de handbal feminin emoționant.”

David Szlezak, Managing Director al EHF Marketing: ”Danemarca este o piață masivă în handbalul feminin și, din perspectiva promovării, Viborg este o alegere excelentă. Suntem încântați și așteptăm cu nerăbdare momentele importante ale EHF European League Women în 2022.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!